RES NO ENS ATURA!

Aquesta setmana ens han informat que les subvencions de la Direcció General de Joventut i de la Direcció d’Acció Cívica i Comunitària han estat retingudes als comptes de la Generalitat per part del Ministeri d’Hisenda.

Això suposa la no-arribada de la subvenció pertinent a Esplais Catalans (ESPLAC), federació de la qual el MIV en forma part. Per tant, la situació financera de la nostra federació ha fet un canvi dràstic i s’han hagut de prendre mesures per poder tancar econòmicament aquest 2017 i fer un canvi pressupostari pel pròxim 2018.

La subvenció que no sabem quan arribarà suposa més d’un 50% dels ingressos de l’entitat, i ESPLAC no podrà distribuir res als esplais com el nostre ni als Sectors Geogràfics del territori català.

Com a ens educatiu en el lleure de la Vila no volem que la nostra tasca es vegi afectada per aquesta reducció d’ingressos que ens afecta com a esplai i ja us assegurem que farem tot el pertinent per evitar que ens afecti al nostre dia a dia, excursions, sortides, activitats… Ens adaptarem a tot el que sigui necessari i en farem ressò polític i mediàtic per tal de fer saber a tothom el què està passant.

Aprofitem l’avinentesa per fer èmfasi en la tasca voluntària que fem des dels esplais i agrupaments escoltes, sense ànim de lucre i amb un sac de valors com la llibertat, respecte, autonomia… que descarreguem als nostres infants dia rere dia.

Us mantindrem informats i informades de tot el que passi. Esperem que aquests canvis acabin repercutint el mínim i que es resolgui la situació com més aviat millor.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte.

Ara més que mai hem de donar valor a la nostra tasca, fer pinya i anar alhora.

Assemblea de monitores de l’esplai MIV.

 

WhatsApp Image 2017-10-26 at 17.52.07

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s