El MIV

El MIV som un esplai que proposa una formació laica i progressista als infants i als joves. L’objectiu és el d’oferir una educació dirigida a que el nen visqui el seu temps lliure de la manera més satisfactòria possible i sent-ne el seu protagonista actiu.

Emprant el joc com a eina educativa, fomentem una sèrie de valors i actituds (com el compromís, la solidaritat, la participació activa i transformadora, el coneixement i respecte per la natura, la història, la cultura popular, les persones, les idees i les coses), així com afavorir el desenvolupament de les capacitats i l’autonomia personal dels infants i joves, treballant alhora les relacions interpersonals dins del grup.

Els nostres principis, a més, es basen en la no vinculació a una doctrina religiosa i/o política i en el respecte vers aquelles pràctiques que cadascú adopti personalment.

Les estratègies per aconseguir els objectius proposats es basen en la relació gratuïta amb altres infants i joves, voluntària per ambdues parts; amb uns models de comportament alternatius; amb honestedat, esforç, creixement i enriquiment personal. D’aquesta manera s’intenten obrir nous camins cultivant persones amb la capacitat d’anar a contracorrent (si convé) i amb coherència entre el discurs i els actes. Buscar redactat valors millor

El MIV pretén que els infants i joves siguin persones amb esperit crític davant el món que l’envolta, amb capacitat per argumentar la seva forma de pensar, de fer i de dir, persones vitals i optimistes davant la vida.

Actualment el MIV ens trobem cada dissabte de dos quarts de cinc a set de la tarda. Juguem, anem d’excursió, de sortida…, però fem el què fem, sempre ens ho passem molt bé!

El MIV, juntament amb els altres esplais de la vila, participa en l’organització de les Festes d’Hivern de Sant Raimon i del Carnaval Infantil. A més, intenta promoure la participació dels infants en les activitats organitzades a la comarca pels nens/es de la seva edat.

A l’estiu, els grups més petits marxen una setmana de colònies i els més grans de campaments. Les estades d’estiu estan obertes a tots els infants, hagin o no assistit al MIV durant el curs.

Anima’t a venir amb nosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s