Webs amigues

Penedès

Xarxa Penedès– Xarxa Penedès és un portal de comunicació crítica i social de les comarques penedesenques (Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf). Aquest projecte sorgeix de la necessitat de crear un mitjà de comunicació que ompli el buit que els mitjans de comunicació locals no omplen. I ho volem fer a partir de les inquietuds àmplies dels moviments socials, populars, culturals i polítics transformadors al Penedès. Així que Xarxa Penedès vol ser un portal d’informació, però alhora ser el portal dels col·lectius de les nostres comarques.

SIAJ– És un servei d’Informació i Assessorament per a Joves a Alt Penedès i Garraf.

AEiG Pere II i Sta Mª de Foix -Agupament escolta de la vila.

GEP – Grup d’Esplai Parroquial de la vila.

Associació de Veïns del Poble Nou– Associació de veïns del barri on estem.

Esplac

ESPLAC– Esplais Catalans és una associació d’esplais laica i progressista que treballem des del voluntariat per a la transformació social, mitjançant la educació en drets dels infants. L’enfortiment dels esplais és la nostra raó de ser.

Esplais del sector Penedès, Garraf i Anoia

Drac màgic– Esplai de Vilanova i la Geltrú

Zig zag– Esplai del Vendrell

GER– Esplai de Ribes

GEM – Esplai de Santa Margarida de Montbui

Entitats associades amb Esplac

Encís– Encís és una cooperativa mixta de treball i consum, que tenim per objectiu generar espais vitals on les persones trobin els elements necessaris per créixer, des de la llibertat que suposa gaudir de totes les possibilitats d’elecció.

Escola lliure El Sol– És una institució no lucrativa fundada per la Fundació Ferrer i Guàrdia i Esplais Catalans el 15 de gener de 1992 i que immediatament ens acreditem com a escola de formació d’educadors en el lleure.

Fundació Ferrer i Guàrdia-La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia és una entitat sense afany de lucre que des de 1987 treballa en l’àmbit de la joventut, l’educació, la participació democràtica, la ciutadania europea i les polítiques públiques, en general. La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia és un think tank generador de coneixement que des de la investigació social aplicada, aporta propostes estratègiques i assessoraments a les administracions públiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s